top of page

GOZDna igrALNICA na Rožniku


V soboto 13. maja med 10. in 13. uro

za otroke stare 3 - 12 let

Ključne besede: NARAVA, PROSTA IGRA, SVOBODA - ob vsakem vremenu.

Popust za prijave do četrtka!!

Je delovni teden tudi za vašo družino naporen, stresen in natrpan z aktivnostmi? Podarite otrokom brezskrben in aktiven čas v gozdu, kjer se bodo zabavali in se skozi svobodno igro urili v pomembnih življenjskih veščinah. Sebi pa privoščite potreben čas zase. Po treh urah vam vrnemo otroke z rdečimi lici in iskricami v očeh.

PODROBNOSTI: Zaželjeno je, da imajo otroci oblečene nepremočjive hlače in obutev, da se lahko čimbolj svobodno igrajo. Kakšne rezervne dežne hlače se najdejo tudi pri nas (javite potrebo na mail gozdalnica@gmail.com).

Zaščito pred klopi prepuščamo vam. Priporočamo, da otrokovo kožo po prihodu iz gozda pregledate.

V gozdalnici poskrbimo za sadno malico, priporočamo pa, da imajo otroci še kakšen prigrizek in vodo. Če so kakšne omejitve glede prehrane vašega otroka, nas na to opozorite! Otroci namreč večkrat delijo tudi malico, ki so jo prinesli s sabo z ostalimi.

Dobimo se v soboto ob 10h na Večni poti. Nasproti Biotehniške fakultete, oddelek za gozdarstvo (Večna pot 83), je LPP postaja številka 18 (ena pred ZOO, če se peljete iz centra). Klikni na zemljevid: https://goo.gl/maps/V3oXjVoY9dK2

PRISPEVEK 20 eur oz. 15 eur ob prijavi do vključno četrtka 11. maja. Bratec ali sestrica imata 50% popusta.

Potrebne so prijave preko obrazca: https://goo.gl/forms/m2FOTbNXyawzywZK2 Prijava je potrjena po plačilu prispevka na račun: Čarobni gozd, Urša Plešnar s.p., IBAN št.: SI56 6100 0000 4999 630

Za dodatne informacije pokličite Uršo (040 303 009) ali pišite na gozdalnica@gmail.com.


Featured Posts
RSS Feed
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page